Maloprodaja: Knez Mihailova 40, Pariske komune 15; Veleprodaja: Pariske komune 15

La Revolucion


Galerija

"La Revolucion" kafići nalaze se na dve lokacije: u strogom centru Beograda u Uskočkoj b.b. (ugao sa Knez Mihailovom kod R.K. "Mitić") i u TC IDEA na Bežanijskoj kosi, Partizanske avijacije b.b. Ono što ove kafiće čini posebnim jeste topla atmosfera uz latino zvuke. Svake večeri na lokaciji u Ukočkoj ulici, izvodi se različit latino muzički program uživo. Utorkom i nedeljom su večeri rezervisane za Salsa party u originalnom izvodjenju plesnog para sa Kube. Gosti mogu da se opuste kako uz muziku i ples, tako i uz veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktela.

Pored svakodnevnih dešavanja, aktuelne su i promocije pića. Takodje, veoma je interesantno pomenuti da se u našem kafeu povremeno održavaju press konferencije, izložbe slika kao i promocije knjiga gde izdvajamo promociju knjige „sećanja“ koju je napisala udovica Ernesta Che Guevare, a čijim povodom je gostovala njegova kćerka Aleida Guevara.

CILJEVI:
„La revolucion“ planira otvaranje novih objekata na različitim lokacijama, a prvi sledeći početkom maja 2008. god. u strogom centru Beograda na lokaciji Obilićev venac. Takodje, u planu je i davanje franšize za zemlje bivše Jugoslavije, a prvi ugovori su potpisani sa firmom iz Slovenije.

Da će vam poseta kafića biti prijatna, potvrdjuje i specijalizovani ugostiteljski časopis "Caffe & Bar" koji je lokal u Uskočkoj uvrstio medju 20 najboljih mesta za izlaske (recommended) od kojih su samo 3 kafići.

Caffe La Revolucion

Uskočka bb
tel: 063/7222-622

TC IDEA Bežanijska kosa
Partizanske avijacije b.b.
tel: 011/2288-610
mob: 062/268-482

larevolucion@buonasera.rs 

Vesti

Novi "La revolucion" kafić

09.01.2008

06.12.2007. otvara se tržni centar IDEA na Bežanijskoj kosi, Partizanske avijacije b.b. U okviru tržnog centra biće otvoren novi kafić "La revolucion" u starom, prepoznatljivom stilu. Biće to prijatna novina za stanovnike naselja Bežanijska kosa, s obzirom na to da je naselje veliko i nema mnogo kafića, a pogotovo za ljubitlje Latino zvuka. Takodje, posle naporne kupovine, ovo je pravo mesto da se osvežite i okrepite uz različite specijalitete od kafe, koktele kao i veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića. U prelepom, novom ambijentu stare "Revolucije" moći ćete da se opustite i uživate.

 
 
         Pariske Komune 15, tel: 011/269-8888; 011/319-68-48 fax: 011/122-122
office@buonasera.rs